Eibach veren: Kies voor een topmerk

Eibach is een van de merken die wij bij TuningStation.be van harte aan kunnen bevelen. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende autoveringen en is dan ook niet voor niets de nummer 1 van de veren. Bij Tuning Station staat kwaliteit zoals altijd voorop, en daarom hebben wij ook voor onze winkel voor dit topmerk gekozen.

De Eibach veren worden bij tuning vooral gebruikt omdat ze kunnen zorgen voor een lage vering die uw wagen een bijzonder cachet geeft. Toch begrijpen wij ten volle dat u mogelijk toch wel wat vragen hebt bij de keuze voor een lage vering zoals die van Eibach.

Lage vering van het merk Eibach
Comfort?

Soms krijgen de mensen van Eibach veren de vraag of een lage vering niet voor comfortverlies zorgt. Zoals ieder topmerk heeft Eibach alleen maar voor ogen de klant het grootst mogelijke comfort te bieden. Het is echter wel belangrijk dat u de Eibach veren in combinatie met schokdempers van de hoogste kwaliteit gebruikt. Bij Tuning Station werken wij met professionele krachten die u hierbij het beste advies kunnen geven. Eibach veren zijn progressieve veren. Wanneer u zich op normale wijze op de weg begeeft, en geen abnormaal rijgedrag vertoont, dan zult u merken dat u zeer comfortabel aan het rijden bent.

En door de bocht?

Ook hier kunnen wij u geruststellen, Eibach veren kunnen dan wel laag zijn, ze zorgen ervoor dat bij bochten voldoende tegenwerking gegeven wordt, zodat u altijd stevig maar zacht op uw wielen blijft rijden. En wij kunnen dit ook garanderen voor een zware lading zoals bagage tijdens de vakantie of bij het trekken van een caravan of een aanhangwagen.

Hoeveel verlaging?

Eibach -30 veren zijn verlagingsveren. Bent u een sportieve rijder, maar ziet uw auto er momenteel allesbehalve sportief uit? Dan zijn Eibach veren voor u wellicht de juiste keuze. Bent u niet zeker hoeveel verlaging u mag verwachten? Dan kunnen wij u zeggen dat dit afhankelijk is van het onderstel van uw wagen. Wanneer u al in een lage wagen rijdt, dan zal u niet zoveel winnen aan laagte als bij een auto met een van nature al laag onderstel.

Geen vervanging van de schokdempers nodig!

Eibach veren kunnen gemonteerd worden op de originele schokdempers van uw wagen. Voor de beste resultaten, kunt u opteren voor merken zoals KONI en Bilstein schokdempers, maar dit is geen absolute must.

Uw eigen keuze:

Kan het voor u niet laag genoeg zijn? Moet het nog lager? Dan kunt u het best kiezen voor een schroefset waarmee u de hoogte van een verlagingsset zelf kunt instellen.

U merkt het: Eibach zorgt niet alleen voor topkwaliteit, maar zorgt er ook voor dat u uw wagen geheel volgens uw eigen wensen kunt tunen en stylen.